Poziv za sudjelovanje na završnoj konferenciji

Poštovani,

povodom završetka provedbe aktivnosti projekta „Staza Gospi Sinjskoj" – „The Our Lady of Sinj Route" (IPA program Hrvatska – Bosna i Hercegovina 2007.-2013.), pozivamo Vas na završnu konferenciju Projekta, koja će se održati u utorak, 07. travnja 2015.g. s početkom u 11:00 sati u Alkarskim dvorima (Put Petrovca 12) u gradu Sinju.

Konferenciji će nazočiti predstavnici svih projektnih partnera: Grada Sinja, Grada Solina, Hrvatske gorske službe spašavanja – HGSS stanica Split, općina Prozor-Rama, Livno i Tomislavgrad. Uz partnere, provedbi projektnih aktivnosti doprinijeli su i projektni suradnici: Turistička zajednica Grada Sinja, Franjevački samostan Gospe Sinjske, Franjevački samostan Rama-Šćit, Turistička zajednica Hercegbosanske županije te Planinarsko društvo Kamešnica iz Livna, čiji će predstavnici također biti nazočni na konferenciji.

Program konferencije:

11:00 – 11:15 Uvodna riječ predstavnika vodećih partnera iz Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine

11:15 – 11:30 Predstavljanje rezultata provedbe projekta Staza Gospi Sinjskoj

11:30 – 11:45 Predstavljanje Turističkog vodiča Staze Gospi Sinjskoj

11:45 – 12:00 Predstavljanje smjernica Zajedničke strategije promocije turizma na prekograničnom području Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine (obuhvaćenom u provedbi projekta Staza Gospi Sinjskoj s posebnim naglaskom na područje uz samu rutu Staze)

12:00 – 12:15 Projekt „Staza Gospi Sinjskoj" kao dio projekata „Kalendara Gospine jubilarne godine 2015."

Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do 03.travnja 2015.godine.

Radujemo se Vašem dolasku.

Srdačan pozdrav,

Cijeli dokument možete pregledati i preuzeti ovdje.

eu-financiracross-border-hr-bih